Zijn labrador retriever mix goede honden?

Ze zijn echter vaak uitstekende huisdieren als ze ouder zijn voor actieve, drukke gezinnen die graag trainen en samenwerken. Dit zijn prachtige honden, die de neiging hebben om lange vachten te hebben die veel verzorging vereisen, dus je moet erop voorbereid zijn dat je Lab-mix hetzelfde kan zijn.

Zijn labrador retriever mix goede honden?

Ze zijn echter vaak uitstekende huisdieren als ze ouder zijn voor actieve, drukke gezinnen die graag trainen en samenwerken. Dit zijn prachtige honden, die de neiging hebben om lange vachten te hebben die veel verzorging vereisen, dus je moet erop voorbereid zijn dat je Lab-mix hetzelfde kan zijn. Liefdevolle, toegewijde en energieke Goldador honden van gemengd ras worden gewaardeerd om hun goedaardige trainbaarheid. Als kruising tussen de Golden Retriever en Labrador Retriever erfde deze mix enkele van de beste eigenschappen van beide raszuivere ouders.

De Golden Retriever Lab Mix is een perfecte match voor iedereen die een actieve gezinshond wil. Lab Mixes zijn hybride honden die zijn gemaakt door een labrador retriever te fokken naar een ander hondenras. Het Lab is gefokt met kleine honden, grote honden, honden met gekrulde vachten, hoedende rassen en alles daartussenin. De Golden Retriever werd voor het eerst gezien in Schotland in het begin van de 19e eeuw en is sinds zijn eerste fokkerij een trouwe metgezel.

Goldadors zijn actief en vereisen minstens een half uur dagelijkse lichaamsbeweging, de meeste genieten van het ophalen van spellen, wandelen en zwemmen. Het zijn goede gezinshonden en zijn misschien wat timide tegenover vreemden in vergelijking met hun Labrador-ouder. Terwijl de Labrador Retriever een happy-go-lucky, vriendelijk personage is, kan de Chow Chow afstandelijker en gereserveerder zijn, vooral met vreemden, en kan het een eenpersoonshond zijn die het meest geschikt is voor een stel of eenling zonder kinderen in het gezin. Toch kunnen Labrador Corsos vrolijke honden zijn met een speelse houding - vooral dankzij de Labrador-kant.

Ongeacht de grootte eindigen ze bijna altijd met een korte maar dichte bontjas in alle klassieke Labrador-kleuren. Deze honden zijn niet alleen prachtig, met hun prachtige, vloeiende jassen, ze zijn ook iets kleiner dan de andere gemengde Labrador rassen. De uniek ogende Bassador is een middelgrote hond die een kruising is tussen een bassethond en een Labrador Retriever. In tegenstelling tot veel andere kruisingen van ontwerpers, staat de Golden Retriever Lab Mix bekend als een relatief gezonde hond.

Labrador retrievers staan bekend om hun gelijkmatige persoonlijkheden, loyaliteit, vrolijke aard, en volledige toewijding aan hun familieleden. Maar de belangrijkste reden dat ze worden gebruikt in deze kruisen (evenals in golden retrievers-mixen) is om het perfecte familiehuisdier te creëren, dat niet zo moeilijk is voor mensen met hondenallergieën. De vrolijke, happy-go-lucky Cavador is een gemengd ras dat is gemaakt door een Labrador Retriever en een Cavalier King Charles Spaniel te paren. Ze kunnen eruit zien als gewoon een andere zwarte laboratoriummix, of ze kunnen verschillende vachtkleuren dragen, waaronder bruin of gestroomd.

De Afador mist de vriendelijke, extraverte persoonlijkheid van de Labrador Retriever en is meestal een beetje afstandelijk, achter de Afghaanse ouder aan. Ook bekend als de Gouden Labrador, dit is een vrolijk huisdier, is een kruising van de 1e en 3e meest populaire rassen in Amerika.