Waar houden labradors het meest van?

Als je niet zeker weet wat je Lab het leukst vindt, probeer dan een van de volgende 3 dingen waar de meeste Labs het meest van houden. Hoewel bijna alle honden van voedsel houden (daarom werkt positieve bekrachtigingstraining goed), zijn labradors zeker fijnproevers.

Waar houden labradors het meest van?

Als je niet zeker weet wat je Lab het leukst vindt, probeer dan een van de volgende 3 dingen waar de meeste Labs het meest van houden. Hoewel bijna alle honden van voedsel houden (daarom werkt positieve bekrachtigingstraining goed), zijn labradors zeker fijnproevers. Labs begonnen als eendenretrievers, en nadat ze in de jaren 1800 naar Engeland waren teruggebracht, fokten de Britten ze als metgezellen voor het jagen op wild. Tegenwoordig zijn het uitstekende retrievers die in verschillende omgevingen kunnen werken, waaronder watervogeljacht en wildjacht, vaak vele uren per keer.

U zult merken dat laboratoria uitblinken in Retriever-veldproeven en jachttests voor retriever. Het maakt niet uit wat je maat, vorm of leeftijd is Labs staan klaar om van je te houden zoals je bent. Kinderen voelen zich vooral aangetrokken tot hun lieve en liefdevolle persoonlijkheden, waardoor labrador retrievers een populair ras zijn onder gezinnen. Als gezinshonden zijn Labs beroemd geweldig met kinderen, met geduld en speelsheid in overvloed, zelfs als je kleine mensen probeert.

Deze vergeetachtigheid zou voor sommigen frustrerend zijn, maar het is gemakkelijk te vergeven als je het gezicht vol Labrador-liefde ziet. Hij zal elke dag een geweldige dag hebben, alleen omdat hij een Labrador is en hij zijn dag met jou doorbrengt. Ik heb een 3 jaar oud zwart lab en ik hou van zijn persoonlijkheid, hij is zo liefdevol als ik down en opgewonden ben als ik thuiskom van mijn werk. Een behoefte om te plezierenLabdors is ontstaan op het eiland Newfoundland en diende als metgezellen van de lokale visser, werkte de hele dag samen met hen om vis op te halen en lijnen te slepen.

Ze houden er ook van om een spel te spelen, zowel kleine mensen als jonge honden kunnen er gemakkelijk samen achter komen. De bovenstaande punten zijn slechts vijf van de honderden mogelijke manieren waarop u uw relatie met uw Labrador kunt verbeteren. Wanneer je op je laagste eb bent en de borstel van zachte snorharen op je hand voelt of de zware druk van een breed hoofd op je schoot voelt, weet je dat je Labrador er echt om geeft. Met hun karakteristieke intelligentie, gehoorzaamheid en gretigheid om te behagen blinken Labradors uit in een verscheidenheid aan hondensporten.

Bovendien staan Labrador retrievers altijd klaar voor avontuur, of dat nu een wandeling in de bergen is of een uitstapje naar het strand. Goed opgevoede Labradors zijn welkom in veel landelijke pubs, dus een avondje uit met je vrienden hoeft je hond niet uit te sluiten. De AKC meldt: „Met hun combinatie van fysiek vermogen, intelligentie en gretigheid om te behagen blinken Labrador retrievers uit in hondensporten zoals rally, tracking, veldproeven, gehoorzaamheid en behendigheid. Mijn twee (nou ja, labrador en Labradoodle) en het zijn de meest zorgzame honden die ik ooit heb ontmoet, ze weten wanneer er iets niet klopt en beiden geven je knuffels alsof ze willen zeggen dat alles goed komt.