Waarom labrador puppies?

Hun korte haar heeft af en toe een bad nodig, samen met af en toe poetsen. Of je nu op de bank zit of in bed, deze grote, aanhankelijke honden zijn klaar voor een knuffel.

Waarom labrador puppies?

Hun korte haar heeft af en toe een bad nodig, samen met af en toe poetsen. Of je nu op de bank zit of in bed, deze grote, aanhankelijke honden zijn klaar voor een knuffel. Het Lab is zeker niet jouw vanille-ras, maar wanneer hem wordt gevraagd wat de meest gestelde vragen worden gesteld door potentiële puppykopers, antwoordt Heim: „Ze zijn vrij gewoon. Hoeveel te voeren, wat te voeren en hoe vaak te baden.

Een labrador zou een mooi omwikkelde jas moeten hebben en een badjas wikkelt zich niet in. Een goed gefokte Labrador heeft een goed gefokte vacht. Het is een dikke dubbele vacht. Kortom, baad zo min mogelijk omdat het roos krijgt als het te vaak wordt gebaad, plus jeukende huid.

Nog voordat de American Kennel Club (AKC) het ras officieel erkende in 1917, had de labrador retriever lof en bewondering verdiend voor zijn hardwerkende, liefdevolle karakter. Typische problemen zijn heup- en kniedysplasie en oogproblemen, die helaas allemaal vaak voorkomen bij de meeste hondenrassen naarmate ze ouder worden. Je kunt verwachten 10-12 prachtige jaren met je Lab te delen. In feite zijn labradors het populairste hondenras in Amerika.

Je zult waarschijnlijk op zijn minst een paar van deze energieke, gretige honden zien als je tijd buiten doorbrengt in het park of in je buurt. Ze kunnen leren zachtjes te spelen met kleine kinderen. En ze zijn ook uitstekende jachtgenoten. Bovendien staan Labrador retrievers altijd klaar voor avontuur, of dat nu een wandeling in de bergen is of een uitstapje naar het strand.

En ze kruipen zelfs samen met jou op de bank. Labradors worden over het algemeen niet als agressief beschouwd en hebben een beroemde zachtaardige, aanhankelijke aard. Labradors zijn zelfs een populaire keuze voor een familiehuisdier, vanwege hun vriendelijke en speelse geest. Het ras kan goed overweg met mensen en andere dieren en ze staan altijd klaar om nieuwe vrienden te maken.

Eten is een uitstekende motivator voor Labradors, maar zorg ervoor dat je het niet overdrijft op de lekkernijen om ongezonde gewichtstoename te voorkomen. Niet alle Labrador-puppy's die te koop zijn, zijn gezond, dus het is belangrijk dat je weet wat je zoekt. De Labrador-site neemt deel aan het Amazon EU Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Labradors hebben echter ook de neiging om hun grootte te vergeten en kunnen overdreven prikkelbaar zijn tijdens het spelen, wat betekent dat ze vaak beter geschikt zijn voor gezinnen met iets oudere kinderen.

Al vandaag heb ik het genoegen gehad om te proberen mijn auto te wassen als Dudley, mijn chocolade Labrador liep hectische en gekke cirkels rond het voorgazon met de slangpijp die aan zijn mond bungelde. In korte tijd werd een fokprogramma opgezet, en het is vanwege deze getitelde familie dat de vroege naam „Labrador Dog” werd geassocieerd met het ras. Veel Labradors tussen één en drie jaar oud worden afgezet bij dierenasielen of reddingsgroepen vanwege gedragsproblemen van honden, zoals krachtig aan de lijn trekken en op mensen springen. Maar zoals Labrador Training HQ meldt, werden Labs gefokt „om neergehaalde prooien op te halen, zoals eenden, korhoen, konijnen, enz.

Weten waar je voor staat als je een Labrador Retriever-puppy krijgt, is een belangrijke stap om een verantwoordelijke eigenaar van een huisdier te zijn. Labrador retrievers hebben een lange geschiedenis als hulphonden, hetzij door smokkelwaar te detecteren of op te treden als kijkhonden of mensen te helpen met dagelijkse taken. Ik heb 4 labrador puppy's gehad en kreeg deze tactiek te horen van de fokker in Pembrokeshire UK met mijn eerste chocoladelab in 1973.Gelukkig zijn er veel middelen om u te helpen een redding of fokker te vinden die gezonde, ethisch geproduceerde Labrador retriever puppy's aanbiedt.