Is labrador retriever een mix?

Het Lab is gefokt met kleine honden, grote honden, honden. Lab Mixes zijn hybride honden die zijn gemaakt door een labrador retriever te fokken naar een ander hondenras.

Is labrador retriever een mix?

Het Lab is gefokt met kleine honden, grote honden, honden. Lab Mixes zijn hybride honden die zijn gemaakt door een labrador retriever te fokken naar een ander hondenras. Het Lab is gefokt met kleine honden, grote honden, honden met gekrulde vachten, hoedende rassen en alles daartussenin. De Labloodhound is een kruising tussen een Labrador Retriever en een Bloodhound.

Dit zijn grote honden, die tot 27 centimeter lang zijn en tussen de 70 en 100 pond wegen. De Labloodhound is zachtaardig en vriendelijk en houdt meestal van iedereen, hoewel ze last kunnen hebben van verlatingsangst als ze lange tijd alleen worden gelaten. In sommige gevallen, zoals de labradoodle (een kruising tussen een labrador retriever en een poedle), zijn de namen behoorlijk populair en worden ze veel gebruikt. Labernese is de naam die wordt gegeven aan een kruising tussen een Labrador Retriever en een Berner Sennenhond.

Berner Sennenhonden zijn over het algemeen redelijk kalm en afstandelijk als volwassenen, en vereisen veel toewijding aan socialisatie als ze jong zijn vanwege mogelijke nervositeit rond vreemden en het bewaken van neigingen. Vanwege hun grootte worden ze niet echt aanbevolen voor huizen met jonge kinderen of kwetsbare volwassenen. Labrador-mixen erven meestal de beste temperamentkwaliteiten van het Lab. Bovendien erft de mix veel unieke fysieke eigenschappen en instincten van het andere ouderras.

De combo zorgt altijd voor een echt speciale mutt. Geloof ons niet? Hier zijn onze 40 favoriete Lab-mixen. De Labrabull is een hond van gemengd ras, een kruising tussen de Amerikaanse Pit Bull Terrier en de Labrador Retriever hondenrassen. Middelgroot, energiek en loyaal, hebben deze pups enkele van de beste eigenschappen van hun beide ouders geërfd.

Pippa Mattinson is de bestsellerauteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Al 28 jaar (en tellen) staan Labrador Retrievers consequent bovenaan de lijst als het populairste hondenras in Amerika. De Duitse Sheprador combineert de beste eigenschappen van twee van's werelds populairste huisdieren; de Duitse herder en de Labrador Retriever. Het is mogelijk dat ze gezichtsstructuren van de Chihuahua erven, maar hebben een bouw en de heft dichter bij de Labrador's Het is mogelijk voor je Labrottie om achter de Labrottie aan te gaan op de Labrador-kant van de familie, met een algehele kalme en vriendelijke houding.

De hybride combineert de Labrador Retriever en de Boston Terrier, waardoor een hond ontstaat met de perfecte balans in zowel temperament als persoonlijkheid. Labrador retrievers staan bekend om hun gelijkmatige persoonlijkheden, loyaliteit, vrolijke aard, en volledige toewijding aan hun familieleden. Strooi er wat Labrador-energie in, en je hebt een zeer actief ras dat zijn weg zal vinden naar wat onheil zonder dagelijkse oefening. De Labrador-ouder moet een duidelijke oogtest ondergaan van minder dan een jaar oud, PRA duidelijke en goede heup- en elleboogscores.

Je kunt ook een mix kiezen die niet zo groot wordt als een volwassen Labrador Retriever, die beter bij je huisomstandigheden past. Voordat u een Goldador koopt, is het belangrijk om de gezondheidsproblemen te onderzoeken die optreden bij zowel de Labrador Retriever als de Golden Retriever. In combinatie met de vriendelijke en intelligente Labrador die ook voor de jacht werd gefokt, krijg je een slimme, energieke hond die is gebouwd om te jagen en te werken; het Duitse Kortharige Lab. Toch kunnen Labrador Corsos vrolijke honden zijn met een speelse houding - vooral dankzij de Labrador-kant.

Maar als je je Labrador kunt voorzien van genegenheid, lichaamsbeweging en een liefdevolle omgeving, zullen ze in elke situatie gedijen.