Kan labrador retriever buiten leven?

De labrador retriever is een hondenras dat buiten kan leven, maar over het algemeen willen ze dit niet doen. Fysiek zijn hun lichamen ontworpen om de elementen van het buitenleven aan te kunnen, tenzij ze extreem en onveilig zijn.

Kan labrador retriever buiten leven?

De labrador retriever is een hondenras dat buiten kan leven, maar over het algemeen willen ze dit niet doen. Fysiek zijn hun lichamen ontworpen om de elementen van het buitenleven aan te kunnen, tenzij ze extreem en onveilig zijn. Ze hebben een bontjas die is ontworpen voor een langer verblijf buiten, en hun hoge energieniveau houdt ze langer bezig. Nee, niet voor langere tijd.

Het is geen goed idee om je Lab voornamelijk buiten te laten wonen, omdat Labs gedijen op menselijke interactie, wat ze niet zullen krijgen als ze veel tijd alleen buiten doorbrengen. Ze kunnen lichamelijke problemen krijgen als gevolg van blootstelling aan lange periodes van warme of koude temperaturen en kunnen het risico lopen weg te rennen of gewond te raken wanneer ze zonder toezicht worden gehouden. Je lab moet het gevoel hebben dat het deel uitmaakt van een pakket. Het moet in een groep mensen of andere honden zijn.

Als u uw Lab buiten moet houden, moet u meegaan of andere huisdieren of familieleden tegelijkertijd buiten laten zijn om de hond gezelschap te houden. labradors moeten voornamelijk in honden voorkomen. Labs zijn sociale dieren die gedijen in de buurt van mensen, en mogen niet voor lange tijd alleen buiten worden gelaten. U kunt uw Labrador Retriever-puppy buiten laten als hij minstens 17 weken oud is.

Als u van plan bent uw labrador voor langere tijd buiten te laten, is het een goed idee om een metgezel voor hem te hebben. Labradors hebben ook veel interactie nodig omdat ze intelligent zijn en iemand nodig hebben om met hen om te gaan. Misschien wil je zelfs investeren in een kennel met interne verwarming voor die kille wintermaanden, als je Labrador buiten moet slapen. De Labrador retriever werd aanvankelijk gefokt als een arbeidershond die hielp bij vissen en jagen.

Daarom is het geen wonder dat sommige slechte voorbijgangers er misschien aan denken om een Labrador te stelen voor het illegaal houden of verkopen ervan. Misschien heb je je Lab buiten gelaten omdat je in een kleiner huis of woonruimte woont, en je kunt er niet achter komen hoe je een hond van groot ras binnen moet beheren die tot 100 pond weegt. Labradors zijn een van de meest gewilde hondenrassen en worden bewonderd om hun loyaliteit en speelsheid. Je Lab naar buiten brengen om te spelen, rennen, zwemmen of ophalen voor plezier en lichaamsbeweging wordt ten zeerste aanbevolen, maar ze dag en nacht buiten laten leven is dat niet.

Misschien wil je een Labrador Retriever kopen en beseffen dat het geen goed idee is om ze altijd buiten te laten, dus je vraagt je af hoe je ze in huis moet hebben. De Labrador-site neemt deel aan het Amazon EU Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Mijn man en ik pasten ooit op de Labrador van een vriend die bijna volledig door een slaapkamerdeur scheurde toen hij alleen thuis werd gelaten. We kennen een andere laboratoriumeigenaar wiens Labrador een deel van hun hek omver sloeg toen hij buiten onbeheerd werd achtergelaten omdat ze nieuwsgierig waren naar iets dat de buurman in hun tuin aan het doen was.

Een ander over het hoofd gezien item dat de externe Labrador retriever nodig heeft voor geluk en gezondheid, is de aanwezigheid van de eigenaar of familieleden.