Die labrador retriever?

Labs zijn vriendelijke, extraverte en opgewekte metgezellen die. Een labrador retriever hond heeft een dichte, korte tot middellange vacht, met een brede kop.

Die labrador retriever?

Labs zijn vriendelijke, extraverte en opgewekte metgezellen die. Een labrador retriever hond heeft een dichte, korte tot middellange vacht, met een brede kop. Als volmaakte waterhond helpen de tenen van een laboratorium hen door het natte spul te bewegen, en hun roerachtige otterstaart is geweldig om te zwemmen (en dingen van je salontafel te slaan). Hun voetband helpt hen ook comfortabel te blijven in koudere klimaten, waardoor een „sneeuwschoen” wordt gevormd die voorkomt dat sneeuw en ijs tussen hun tenen blijven steken.

De Labrador Retriever of Labrador is een Brits ras van retriever gun dog. Het werd ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk van vissershonden geïmporteerd uit de kolonie Newfoundland (nu een provincie van Canada), en is vernoemd naar de Labrador-regio van die kolonie. Het is een van de meest gehouden honden in verschillende landen, met name in de westerse wereld. Labrador retrievers zijn stevige, stevige honden.

Ze zien er bijna vierkant uit, met een sterk lichaam en stevige poten. De maximale lengte voor een mannetje is 24 inch, waardoor ze in de middelgrote hondencategorie vallen, maar door hun stevige bouw lijken ze veel groter. Gewichten variëren van 85 pond voor een grote man tot 55 pond voor een kleinere vrouw. Honden die in de veldlijn zijn gefokt, zijn vaak groter en iets dunner van bouw.

Een Labrador Retriever heeft het soort veelzijdigheid waar andere honden alleen maar van dromen. Hij kan een metgezel, showhond, jachthond, hondenatleet, geleidehond, hulphond, snuffelhond, zoek- en reddingshond en therapiehond zijn. Hij houdt van joggen (gezondheid het toelaat), varen, zwemmen, wandelen en meer. Als het actief is, buiten en met zijn mensen, is het Lab klaar en bereid om deel te nemen aan elke activiteit.

Zoals de meeste honden, moeten de nagels van Labrador Retrievers regelmatig worden bijgesneden en hun tanden worden gepoetst om de gezondheid van de tanden te behouden. Zoals blijkt uit hun naam, werden Labrador-retrievers gefokt en geselecteerd vanwege hun uitstekende ophaalvaardigheden, met name in water. Voor de labradors van het middengewicht show-type die in de meeste andere landen de voorkeur hebben, biedt de National Labrador Retriever Club ook dergelijke informatie en verwijzingen. Duitse herders en golden retrievers hadden echter een hoger slagingspercentage na een langere training te hebben gevolgd dan de training die nodig was voor Labrador Retrievers.

Voordat individuele Labradors kunnen worden opgenomen in de database van het Canine Health Information Center (CHIC), vereist de Labrador Retriever Club dat ze heup- en elleboogcertificeringen hebben van de Orthopedic Foundation for Animals (OFA) en certificering van de Canine Eye Registry Foundation (CERF). Voor de zware Labradors die de voorkeur hebben van showfokkers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, de Labrador Retriever Club, Inc. Een daarvan is dat de naam is ontleend aan het Spaanse woord voor arbeider labrador, wat zeker een passende beschrijving is, of dat het ras verwant is aan de honden die Portugese vissers vergezelden die de Grand Banks voor de kust van Labrador en zijn buurman Newfoundland sleepten. De Labrador Retriever is volgens de American Kennel Club consequent gerangschikt als de meest populaire raszuivere hond in de Verenigde Staten voor meer dan 10 jaar.

Als gevolg van gespecialiseerde fokkerij zijn er aanzienlijke verschillen tussen veld- en proefgefokte en showgefokte lijnen van Labradors. In 1997 werd een chocolade Lab-pup genaamd Buddy de eerste Labrador Retriever die van het Witte Huis zijn thuis maakte. Dankzij hun rol als metgezel van een jager is de Labrador retriever een stevige hond, met een gewicht van 55-80 pond. De kosten van een Labrador Retriever-puppy variëren afhankelijk van zijn plaats van herkomst, of hij nu een man of een vrouw is, welke titels zijn ouders hebben en of hij het meest geschikt is voor de showring of een huis voor huisdieren.

Volgens de American Kennel Club (AKC) werden de eerste Labrador retrievers gefokt in Engeland, van een unieke en waterminnende voorouder, de St. Dat is geen toeval, want de Labrador Retriever is een van de meest populaire honden in de Verenigde Staten (en in een groot deel van de wereld). Labradors zijn krachtige en onvermoeibare zwemmers die bekend staan om hun vermogen om het koudste water gedurende langere tijd te verdragen. Vanwege hun energetische aard kunnen Labradors die alleen worden gelaten of niet goed worden uitgeoefend destructief worden, kauwen, graven en blaffen tot overmaat.

.