Waarom zou je geen labrador retriever moeten kopen?

Cuteness zit in hun genen en dat geldt ook voor vele andere aandoeningen. Labs zijn zeer vatbaar voor genetische problemen zoals heupdysplasie, osteochondritis dissecans (OCS),.

Waarom zou je geen labrador retriever moeten kopen?

Cuteness zit in hun genen en dat geldt ook voor vele andere aandoeningen. Labs zijn zeer vatbaar voor genetische problemen zoals heupdysplasie, osteochondritis dissecans (OCS),. Labs zijn zeer vatbaar voor genetische problemen zoals heupdysplasie, osteochondritis dissecans (OCS), hartproblemen en nog veel meer. Dit is eigenlijk een behoorlijk ernstige zorg.

Labs zijn berucht om heup-, schouder- en oogproblemen. Als je niet oppast bij het selecteren van een puppy (of een nest), dan kun je jezelf in een positie brengen voor veel verdriet, hartzeer en dierenartsrekeningen op de weg. De volgende 19 labrador retriever honden hebben zeker hun rasbedekking opgeblazen. Als je deze eenmaal ziet, ben je er niet van overtuigd dat ze de onschuldige, gekke, slobberige, lieve pups zijn die we denken dat ze zijn.

Het kan zijn dat u uw hele tuin of tuin moet heroverwegen als u van plan bent er een labrador in los te laten. Gevoelige bloemen maken geen schijn van kans onder die 4 forse poten. Het ras loopt een hoger dan gemiddeld risico op een gastro-intestinaal noodsyndroom genaamd bloat, dat een gezonde hond binnen enkele uren kan doden. Als je dit ras thuis hebt, zal er voor iedereen genoeg genegenheid zijn.

Ze zijn een grotere hond, maar zeker niet onhandelbaar met 70-80 pond voor de meeste individuen. Velen van hen worden 10-12 jaar oud, hoewel sommige mensen tot 20 jaar kunnen leven. Spateren of castreren zal helpen om een lang leven te stimuleren en het risico op ongewenste nakomelingen te verminderen. U kunt een Labrador Retriever-puppy kopen bij een showfokker die labradors fokt om te voldoen aan een gedetailleerde standaard van uiterlijk voor de hondenshowring.

Veel mensen zijn verrast door de grootte van een volwassen Labrador, dus houd hier rekening mee voordat je je vastlegt. Als je de achtergrond van een Labrador-puppy niet kent, weet je niet of hij is gefokt van ouders die genetisch zijn gescreend. Dit is misschien niet waar als uw hond 10 weken oud is, maar de rondefase met een Labrador-puppy is van zeer korte duur. Als je een labrador aan je gezin toevoegt, is het plannen van goede voeding iets waar Ollie mee kan helpen.

De grootste voordelen van Labradors zijn hun aangename persoonlijkheid, die wordt bepaald door hun aanhankelijke en vriendelijke karakter, gretigheid om te behagen en hoge trainbaarheid. Dus, als je denkt dat je geen tijd hebt om een labrador mee te nemen voor lange wandelingen, koop dan een hond die geen lange wandelingen nodig heeft. De labrador retriever is sinds 1991 elk jaar gerangschikt als het meest populaire hondenras door de American Kennel Club. Labrador Retriever temperament, persoonlijkheid, training, gedrag, voor- en nadelen, advies en informatie, door Michele Welton, Dog Trainer, Behavioral Consultant, Auteur van 15 hondenboeken.

Labrador Retrievers zijn over het algemeen gezonde honden, maar er zijn een paar gezondheidsproblemen die erfelijk zijn. Het is moeilijk om een Labrador niet een beetje te geven van wat je eet, omdat het ervaren bedelaars zijn. De Labrador Retriever is een geweldige gezinshond - dat wil zeggen, wanneer hij voldoende krachtige lichaamsbeweging krijgt (inclusief dagelijkse apporteerspellen en zwemmen indien mogelijk). Omdat ze een sterke voedselmotivatie hebben, zijn traktaties een effectieve manier om uw Labrador retriever nieuw gedrag te laten leren.

Ze lijken geen ruimtelijk bewustzijn te hebben en kleine mensen en kinderen lopen het risico afgeplat te worden als ze op het pad van een lopende labrador dwalen. Zoals de naam al doet vermoeden, beginnen getroffen Labradors die krachtig hebben geoefend plotseling te zwaaien, in te storten en rust nodig te hebben voordat ze weer kunnen bewegen. In plaats van een extravert individu te zijn, is het niet ongebruikelijk dat een geïsoleerde Labrador introvert wordt.