Kan labrador retriever een waakhond zijn?

Zoals je kunt zien, is het antwoord op „zijn Labs goede waakhonden nee. Je gemiddelde lab zal geen goede waakhond zijn.

Kan labrador retriever een waakhond zijn?

Zoals je kunt zien, is het antwoord op „zijn Labs goede waakhonden nee. Je gemiddelde lab zal geen goede waakhond zijn. Afhankelijk van wat je wenst in een waakhond, is het hebben van een labrador retriever misschien de beste optie. Ze zijn loyaal, toegewijd en zachtaardig, ondanks dat ze in tijden van nood als waakhond kunnen optreden.

Mozes kan je zelfs beschermen als je niet weet dat je in gevaar bent. Als u hulp nodig heeft bij het trainen van uw hond als waakhond, kunt u contact opnemen met een gedragsdeskundige. labrador Retrievers kunnen worden opgeleid tot waakhond. In feite kunnen de meeste honden een waakhond zijn met de juiste hoeveelheid training.

Labs trainen om waakhonden te worden, zal iets ingewikkelder zijn dan bij andere honden, omdat ze van nature minder agressief en vriendelijker zijn voor mensen. Hoewel labradors niet van nature beschermend zijn, zijn ze ongelooflijk loyaal. Dit kan motiverend genoeg zijn (naast veel lof, speeltijd en traktaties natuurlijk) om je pup alle noodzakelijke training te laten doorlopen om een efficiënte horloge- of waakhond te worden. Alleen omdat ze over het algemeen ontvankelijk zijn voor het ontmoeten van nieuwe mensen, betekent niet dat alle Labradors gegarandeerd gelukkig zijn in de buurt van iedereen die ze ontmoeten.

De realiteit van deze vraag is dat sommige Labs geweldige waakhonden zijn, terwijl anderen eerder een dader likken dan hem bijten. Omdat Labradors die gemiddelde factor missen, denk ik niet dat ze een goede „traditionele waakhond” zijn. Labs zijn getraind om een „zachte mond” te gebruiken bij het ophalen, om niet te beschadigen wat ze terugbrengen naar hun mens. Ze kunnen zich bepaalde hondenrassen voorstellen die in het verleden zijn geassocieerd met of gefokt zijn voor bescherming of bewakingsgedrag.

Dus zelfs een Labrador die volledig verstoken is van beschermende instincten, kan volledig liefdevol en onwankelbaar loyaal zijn aan hun eigenaar. Voordat u beslist of uw Lab het werk aankan, is het belangrijk om de verschillen tussen waakhonden en waakhonden te begrijpen. Omdat gehoorzaamheidstraining voor hen bijna vanzelfsprekend is, maakt dit het proces om ze te trainen om waakhonden te worden comfortabeler. Sommige Labrador-liefhebbers zullen verontwaardigd zijn over het feit dat ik geloof dat hun favoriete ras niet beschermend is.

Deze geweldige en lieve persoonlijkheden zijn een groot deel van de reden waarom Labradors de afgelopen 30 jaar het populairste hondenras in de Verenigde Staten zijn geweest. Persoonlijkheid, training en zelfs de juiste beloningen kunnen belangrijke factoren zijn in de vraag of een hond kan bewaken of waarschuwen. De resultaten waren niet mooi als u een van degenen bent die voor bescherming op uw Labrador rekenen. Pippa Mattinson is de bestsellerauteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall.

Een hond met een harde mond en een sterke bijtreactie zou het wilde wild vernietigen dat ze in hun mond ophaalden.