Waarom Labrador-puppy's de beste zijn?

Hun kille temperament maakt ze geweldig met andere huisdieren en kinderen. Ze vinden het ook heerlijk om deel uit te maken van een roegel en gedijen op het feit dat ze lid zijn van het gezin.

Waarom Labrador-puppy's de beste zijn?

Hun kille temperament maakt ze geweldig met andere huisdieren en kinderen. Ze vinden het ook heerlijk om deel uit te maken van een roegel en gedijen op het feit dat ze lid zijn van het gezin. In feite hebben ze een scherp instinct om hun mensen te beschermen en voor hen te zorgen. Gehoorzaam en aanpasbaar, het Lab is perfect voor een actief gezin.

In feite zijn labradors het populairste hondenras in Amerika. Je zult waarschijnlijk op zijn minst een paar van deze energieke, gretige honden zien als je tijd buiten doorbrengt in het park of in je buurt. Ze kunnen leren zachtjes te spelen met kleine kinderen. En ze zijn ook uitstekende jachtgenoten.

Bovendien staan labrador retrievers altijd klaar voor avontuur, of dat nu een wandeling in de bergen is of een uitstapje naar het strand. En ze kruipen zelfs samen met jou op de bank. Labradors hebben een prachtig temperament waardoor ze een ideaal huisdier zijn. Het zijn vriendelijke en enthousiaste honden die zich gemakkelijk aan verschillende situaties kunnen aanpassen.

Ze zijn trainbaar en leerbaar en kunnen basisopdrachten leren, evenals geavanceerde gehoorzaamheid of trucs. Dit maakt ze geschikt om te werken als therapie- of hulphond. Labradors worden over het algemeen niet als agressief beschouwd en hebben een beroemde zachtaardige, aanhankelijke aard. Labradors zijn zelfs een populaire keuze voor een familiehuisdier, vanwege hun vriendelijke en speelse geest.

Het ras kan goed overweg met mensen en andere dieren en ze staan altijd klaar om nieuwe vrienden te maken. Rechters, zoals Heim, kunnen Labradors wereldwijd in handen krijgen, en buitenlanders zijn er in overvloed op de jaarlijkse labrador retriever Club van de Potomac Specialty Show, de rasversie van de Super Bowl. Niet zo voor de Labrador retriever, een ras met ongelooflijke controle over kaakspieren dat kan worden geleerd niet te bijten. Een Labrador met kinderen thuis zou geen probleem moeten zijn, maar je moet altijd rekening houden met hun interacties.

Labradors zijn speels en intelligent, met een warm, vriendelijk temperament waardoor ze ideaal zijn voor nieuwe eigenaren. Ik ben opgegroeid in een huis vol Labrador Retrievers, dus ik ben een beetje bevooroordeeld, maar er zijn veel redenen waarom laboratoria geweldige huisdieren zijn. Pippa Mattinson is de bestsellerauteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Hoewel Labradors vaak als traag of gek worden beschouwd, maakt hun Gundog-geschiedenis hen precies het tegenovergestelde.

Iedereen die een Labrador in zijn familie heeft verwelkomd, kent de sterke band die ze vormen met de jongere leden van de clan. Maar Labrador kan zwaarlijvig zijn, dus het is een must om hun eetgewoonte onder controle te houden en hen de juiste lichaamsbeweging en training te geven. Of je nu een huisdier voor het eerste gezin krijgt en jonge kinderen of peuters hebt of je brengt een hond binnen om oudere kinderen verantwoordelijkheid te leren, de labrador is een ideale metgezel voor kinderen van alle leeftijden. Labradors bleken vijf keer minder kans te hebben om aan te vallen dan een Duitse herder of een Doberman in één onderzoek.

Ik wil echt de Labrador Retriever, het lijkt een geweldige gezinshond, en heeft een paar tegenslagen, maar het is oké, elke hond is zo. Het gewicht van uw Labrador in de gaten houden is cruciaal voor hun gezondheid, vooral omdat ze vatbaar kunnen zijn voor een paar extra kilo's.