Kan labrador retriever overleven in India?

Rekening houdend met de klimatologische omstandigheden, zijn de hondenrassen die het meest geschikt zijn voor het Indiase klimaat de rassen met minder lichaamshaar. Labrador— labrador heeft een zachte, zijdezachte ondervacht die het warm en droog houdt bij koud weer en een harde buitenvacht die helpt bij het afstoten van water.

Kan labrador retriever overleven in India?

Rekening houdend met de klimatologische omstandigheden, zijn de hondenrassen die het meest geschikt zijn voor het Indiase klimaat de rassen met minder lichaamshaar. Labrador— labrador heeft een zachte, zijdezachte ondervacht die het warm en droog houdt bij koud weer en een harde buitenvacht die helpt bij het afstoten van water. In India worden labradors verondersteld goedgehumeurde, gemakkelijke honden te zijn, wat hun populariteit als huisdieren verklaart. Maar wat de meeste eigenaren zich niet realiseren, is dat zelfs de meest volgzame honden aandacht en zorg nodig hebben.

Kleine ruimtes en een gebrek aan voldoende lichaamsbeweging kunnen ernstige gedragsproblemen bij hen veroorzaken. De golden retriever is de nr. Golden Retrievers kunnen overleven in India. Terwijl ze genieten van Indiase winters en moessons, hebben ze misschien extra zorg nodig in hete zomers.

Zoals we weten kunnen Indiase zomers erg heet worden, mogen ze's middags niet uitgaan. Labrador Retrievers zijn vatbaar voor bacteriële en virale infecties, dezelfde die alle honden kunnen krijgen, zoals parvo, hondsdolheid en hondenziekte. Veel van deze infecties zijn te voorkomen door vaccinatie, die we zullen aanbevelen op basis van haar leeftijd, de ziekten die we in ons gebied zien en andere factoren. Over het algemeen kan uw Labrador temperaturen tot ongeveer 20 graden verdragen, maar niet elke hond is hetzelfde.

Maar het korte antwoord is dat omdat Labradors hun jassen op seizoensbasis afwerpen, ze tot de rassen behoren die als niet hypoallergeen worden beschouwd. Dit is wanneer we haar de nodige „controles en tests geven op ziekten en aandoeningen die veel voorkomen bij Labradors. Lymfoom of lymfosarcoom is een vorm van kanker die Labrador Retrievers meer treft dan andere rassen. Enkele van de algemene gezondheidsproblemen die Labradors treffen, zijn patellaire luxatie, heupdysplasie bij honden (CHD) en osteochondritis dissecans (OCS), wat hondenelleboog- en schouderdysplasie is.

Zelfs als het hoge percentage verlatenheid aanhoudt, is er ook een bloeiende handel in slecht gefokte Labradors, die tegemoet komt aan de bloeiende vraag van India naar buitenlandse rassen. Anuradha Dogra, die helpt bij het beheren van de in Noida gevestigde Society for Prevention of Cruelty to Animals (SPCA), legt uit dat labradors meestal worden opgepikt door gezinnen die op zoek zijn naar een speelkameraadje voor hun kinderen. Ze vervulden hun naam retriever en doken in ijskoud water om visnetten binnen te halen en af en toe zwerfvissen te vangen die waren ontsnapt. We zullen de meest voorkomende problemen in Labrador Retrievers beschrijven om u een idee te geven van wat er in haar toekomst kan gebeuren.

Over het algemeen zijn Labrador-retrievers nog steeds een van de langstlevende hondenrassen, meldde een andere recente studie. Door inspanning veroorzaakte instorting, of EIC, is precies hoe het klinkt - een jonge, ogenschijnlijk gezonde Labrador stort plotseling op de grond tijdens het sporten. Er is geen definitief antwoord op de vraag of Golden Retrievers al dan niet geschikt zijn voor India, aangezien het ras zeer variabel is en er geen definitieve standaard is. De Labrador is een van de meest populaire hondenrassen in Canada, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.