Hoeveel labrador retriever kost?

Labrador retriever-puppy's kunnen in prijs variëren, afhankelijk van hun stamboom, kleur, gezondheid en uiterlijk. De dubbele vacht van de labrador Retrievers is verkrijgbaar in drie hoofdkleuren, namelijk chocolade (bruin), zwart en gele Labrador die een romige kleur heeft.

Hoeveel labrador retriever kost?

Labrador retriever-puppy's kunnen in prijs variëren, afhankelijk van hun stamboom, kleur, gezondheid en uiterlijk. De dubbele vacht van de labrador Retrievers is verkrijgbaar in drie hoofdkleuren, namelijk chocolade (bruin), zwart en gele Labrador die een romige kleur heeft. Omdat labradors echter sterk gemotiveerd zijn door voedsel, zijn ze hierdoor ook ongelooflijk gemakkelijk te trainen. Je zou kunnen denken dat het een goed idee is om de portemonnee-snaren aan te halen en te zoeken naar de goedkoopste Labrador.

Een Labrador-puppy consumeert bijvoorbeeld ongeveer 220 pond droog puppyvoer per jaar, terwijl een laboratorium voor volwassenen elk jaar ongeveer 310 pond voedsel eet. Om deze reden zullen de kosten van een 8 weken oude labrador retriever puppy meer zijn dan een hond van 6 maanden oud. Aangezien de Labrador Retriever de meest populaire hond in de Verenigde Staten is, is de kans groot dat je iemand kunt vinden die zijn huisdier om verschillende redenen wil herplaatsen, zoals verhuizen naar een appartement waar huisdieren niet zijn toegestaan. Dit zal de totale prijs van je Labrador niet te veel verhogen, maar het zal handig zijn om ze bij de hand te hebben.

Tamaria Reddick, een gerenommeerde hondenuitloper en hondenoppas, zegt dat Labrador Retrievers zeer energieke honden zijn en dagelijks veel lichaamsbeweging vereisen. Laten we al deze belangrijke dingen bespreken waarmee u rekening moet houden bij het analyseren van de prijzen van Labrador Retriever-puppy's. Als u zich zorgen maakt over het kopen van de goedkoopste Labrador-puppy die u kunt vinden, is de kans groot dat u uiteindelijk een puppymolen of een fokker in de achtertuin ondersteunt. Meestal geeft deze droge hondenvoerzak je ongeveer 120 kopjes, wat voldoende zou moeten zijn om je Labrador ongeveer 40 dagen mee te gaan.

Andere populaire Labrador Retriever-namen zijn geïnspireerd op vachtkleuren zoals nacht, schaduw, onyx of raaf voor een zwart lab en zonnig, blondie, goldie of zomer voor een geel lab. Een Labrador Retriever kan worden getraind door een ervaren hondenbezitter en heeft meestal geen professionele training nodig.