Zal labrador retriever je beschermen?

Labrador Retrievers worden doorgaans niet als beschermend beschouwd op dezelfde manier als traditionele bewakingsrassen. Ze kunnen proberen hun huishouden te beschermen tegen dingen die zij als een bedreiging beschouwen.

Zal labrador retriever je beschermen?

Labrador Retrievers worden doorgaans niet als beschermend beschouwd op dezelfde manier als traditionele bewakingsrassen. Ze kunnen proberen hun huishouden te beschermen tegen dingen die zij als een bedreiging beschouwen. Maar voor het openhartige Lab vallen niet veel ontmoetingen in de categorie „bedreigend”. Een Labrador is een van de meest loyale rassen die je zult vinden.

Ze hebben het niet als hun aard om iemand aan te vallen. labradors beschermen hun eigenaren, maar over het algemeen blaffen ze gewoon naar bedreigende of enge mensen, maar niet veel meer dan dat. Een Labrador komt te hulp, maar tot op zekere hoogte. Ze kunnen blaffen naar de persoon of het ding dat je bedreigt, maar dit is zover het gaat.

Over het algemeen heeft een Labrador het niet in zijn aard om iemand aan te vallen. Het is een vriendelijk en speels ras; geen bedreigend, beschermend ras. Een Labrador is de meest loyale hond die je kunt vinden, maar verwacht niet dat ze vechten. Het zit gewoon niet in hun persoonlijkheid.

Wist u dat de inbraakcijfers in het hele land 340,5 per 100.000 mensen hebben bereikt? Dit betekent dat er elke 30 seconden ergens in het land een inbraak plaatsvindt en dat uw huis vervolgens in gevaar kan komen. Hoewel de totale criminaliteitscijfers van onroerend goed de afgelopen jaren zijn gedaald, wenden huiseigenaren zich steeds meer tot diverse beveiligingsmethoden om hun gezin te beschermen. En een van de meest klassieke strategieën waar mensen op vertrouwen, is om huisdieren als waakhonden te gebruiken. Een hond verwelkomen in het gezin kan zoveel meer zijn dan liefde en gezelschap.

Goed opgeleide waakhonden kunnen uw gezin beschermen en u tegen alles beschermen. Maar misschien heb je gehoord dat niet alle hondenrassen geschikte waakhonden zijn. Met andere woorden, de meeste hondenbezitters denken dat het vriendelijke, zachte en zoete temperament van Labradors niet per se een goede waakhond zal zijn. Met een beetje training, gehoorzaamheidslessen en positieve bekrachtiging kunnen gezinnen echter rekenen op de beschermende aard van een Lab om van hen een ideale waakhond te maken.

Waakhondenrassen zullen de meeste huisindringers afschrikken en degenen die hun geluk beproeven, zullen u of uw gezin waarschijnlijk geen pijn doen als er een waakhond aanwezig is. Bepaalde waakhondenrassen hebben een natuurlijk voordeel ten opzichte van andere vanwege het temperament, de eigenschappen en het natuurlijke gedrag van hun ras. Volgens de American Kennel Club kunnen waakhonden wreed zijn wanneer dat nodig is, maar dat betekent niet dat ze hetzelfde niveau van wreedheid zullen tonen in het dagelijks leven met hun mensen. Veel van de beste waakhonden zijn ongelooflijk speels en loyaal aan hun baasjes.

Kiezen voor de meest wrede honden, zoals Rottweilers en Pit Bulls, is niet nodig om je huis te beschermen. Het kan zijn dat er sowieso beperkingen gelden voor bepaalde rassen in uw omgeving. Hoewel er geen federale wet is op verboden rassen, hebben meer dan 1.200 steden, dorpen en dorpen lokale wetten voor bepaalde rassen. Ongeveer drie divisies van de U, S.

Militairen hebben ook bepaalde rassen verboden in gezinswoningen, zoals de Rottweiler en de Doberman-pinscher. Er worden echter inspanningen geleverd om deze rasspecifieke verboden in te trekken. Hoewel Labs uitstekende geleidehonden zijn, wordt hun natuurlijk vriendelijke temperament meestal niet geassocieerd met huisbeveiliging. Hun geduldige aard, speelsheid en liefdevolle persoonlijkheid zorgen ervoor dat veel mensen ze automatisch korting geven als een optie voor huisbescherming.

Het lijdt geen twijfel dat Labs fantastische gezinshonden zijn, toegejuicht om hun intelligentie en loyaliteit. Deze positieve eigenschappen maken ze echter ook tot een goed waakhondenras. Hoewel Labradors misschien niet de ultieme waakhond zijn, hebben ze wel potentieel wanneer eigenaren ze correct trainen. De nadruk ligt op het trainen en begrijpen van agressie.

Dit is wat u moet weten over wat een goed waakhondenras maakt. Als je vraagt: „Zijn Labradors goede waakhonden? het is belangrijk om te kijken of ze passend beschermend gedrag vertonen. Labradors zijn immers vaak een van de kalmste hondenrassen die er zijn. Doorgaans komt beschermend gedrag naar boven tijdens de adolescentie.

Op dit moment zal uw hond sociale volwassenheid bereiken en is hij goed klaar om te reageren op een bedreiging. Er zijn enkele mythen over het geslacht van een goede waakhond. Tot nu toe hebben wetenschappers geconcludeerd dat er geen bewijs is van enig verschil in beschermend gedrag tussen een mannelijke en vrouwelijke waakhond. De enige uitzondering is als een vrouwtje een nest puppy's grootbrengt of een nieuwe puppy bij het huishouden komt.

Beschermend gedrag kan plotseling naar boven komen, aangezien een nieuwe moeder haar baby's wil beschermen tegen onbekende indringers of anderen die vreemd zijn. Een deel van het bepalen van een ideale kandidaat voor een waakhond is het begrijpen van de verschillen in beschermend gedrag. Alle honden vertonen agressie door bescherming of bezit. Dus als je de vraag stelt: „Zijn Labradors goede waakhonden? je moet bepalen wat voor soort agressie je hond vertoont.

Bezittelijke agressie, ook wel bekend als hulpbronbewaking, is wanneer de hond reageert op een vermeende inbreuk op een hulpbron waarvan hij denkt dat het nodig heeft om te overleven. Hondentrainer Patricia McConnell beschrijft het als „elk gedrag dat een ander ontmoedigt om een object of gewaardeerd gebied in het bezit van de hond te nemen of te dicht bij te komen. Bezittelijke agressie is geen indicator van een goede waakhond. Labs tonen vaak kenmerken van het bewaken van hulpbronnen, wat iets is om over na te denken als je een nieuwe puppy koopt.

Aan de andere kant is beschermende agressie een hond die verdedigt wat hij beschouwt als „een van zichzelf”. Sommige honden zullen beide vertonen, maar een hond die het ene type agressie vertoont, vertoont mogelijk niet ook de andere. De waarheid is dat een Labrador die alleen bezitterige agressie vertoont, kan toekijken en een huisindringer negeren zolang ze niet in de buurt komen van hun favoriete kauwspeeltje. Dit is hoe gevaarlijk het maken van deze veronderstellingen over verschillende soorten agressie kan zijn.

Je zou geschokt kunnen zijn als je weet dat Labs niet bedraad zijn om een voogdijrol uit te voeren. Dit is de reden waarom velen Labradors niet beschouwen als sterke kandidaten voor een positie in menselijke bescherming. Je ziet bijvoorbeeld altijd een Duitse herder als politiehond, maar wanneer zag je voor het laatst een Labrador in die rol? Er is echter enig bewijs om te bewijzen dat Labradors goede waakhonden dicht bij huis zijn. Uit een Nederlands onderzoek naar het onderwerp bleek dat Labs eerder hun huis en bezittingen beschermen dan de eigenaar.

En dat is een goede zaak, want overmatige bescherming van hun eigenaar is een van de grootste gedragsproblemen die hondenbezitters ervaren. Het kan zeer tijdrovend en kostbaar zijn om dit gedrag af te leiden. Daarom zijn Labs goede waakhonden bij het beschermen van hun territorium. Labradors tonen altijd loyaliteit aan hun eigenaar, de „packleader”.

Hoewel velen geloven dat Labs vrienden willen maken met elke vreemde die ze tegenkomen, is dit verre van waar. Dit ras past zich gemakkelijk aan de aanwezigheid van vreemden aan, maar ze tonen in het begin vaak wantrouwen en nervositeit. Hun sterke beschermende instincten houden Labradors in de running om op te treden als waakhonden. Nu je het verschil kent tussen bezittelijke en beschermende agressie, moet het doel van elke training zijn om bezitterige agressie te beperken en beschermende agressie aan te moedigen.

Labradors hebben een zekere mate van innovatie nodig om er waakhonden van te maken, omdat ze niet de meest traditionele rassen zijn voor waakhondendienst. Hun aangeboren trainbaarheid geeft hen een voorsprong. Volgens de American Kennel Club is de Labrador „Een andere extreem populaire hond; dit zachte en veelzijdige jachtras leert ook snel. Hun extraverte karakter en gretige persoonlijkheid maken hen tot een voorkeursras voor servicewerk.

De sleutel is om jong te beginnen voordat puppy's diepgeworteld negatief gedrag mogen vormen. Pamela Reid van het Animal Behavior Center zegt: „Puppy's tussen 8-12 weken zijn de beste studenten omdat ze geen slechte gewoonten hebben gevormd. Zelfs ervaren eigenaren onderschatten hoe jong een hond moet zijn voordat hij klaar is om getraind te worden. De meeste eigenaren schrijven hun huisdieren pas in voor lessen als ze tussen de 6-12 maanden oud zijn.

Dit is te laat, vaak. Omdat waakhonden zo'n specifieke rol spelen in het huishouden, raadt Snowy Pines White Labs altijd aan om een professionele, gerenommeerde trainer te zoeken om het gedrag dat je wilt zien bij te brengen. Er zijn echter trainingstips die u thuis kunt implementeren om ervoor te zorgen dat uw hond zich goed gedraagt. Positieve bekrachtiging is aan de orde van de dag bij deze rassen, vooral als je van plan bent om ze waakzaam en op hun hoede te maken voor vreemden in plaats van nieuwsgierig en vriendelijk.

Labradors zijn energiek en enthousiast om te behagen, wat betekent dat wanneer ze dingen willen doen die je leuk vindt. Het enige dat u hoeft te doen om deze natuurlijke eigenschappen te benutten, is beloningen zoals speelgoed, een traktatie of wat speeltijd gebruiken om het „juiste gedrag” te versterken. Uiteindelijk kunt u de beschermende aard van een Lab sturen om als schild te fungeren tegen de dreiging van indringers in en rond uw huis. Als hondenbezitter is het aan jou om je labrador retriever aan te moedigen en te werken aan het veranderen van zijn gedrag.

De reden waarom Labs vaak niet goed presteren als waakhonden, is een gebrek aan voortdurende training. Constante gedragscontrole is noodzakelijk omdat Labradors een ras zijn dat langdurige adolescentie doormaakt. Ze blijven zich tot ver in de volwassenheid gedragen als puppy's, wat betekent dat je op je hoede moet zijn voor onheil. Uw hondentrainer kan u een doorlopend schema geven om ervoor te zorgen dat uw Labrador het beschermende agressieve gedrag dat u wilt zien niet afleert.

Dus om de innerlijke waakhonden in Labs naar voren te brengen, moet je de Labrador-training constant versterken en trainingstips implementeren gedurende hun hele levensduur. Het is geen geheim dat Labradors de meest populaire honden zijn in de VS, S. Maar heeft een Labrador retriever het juiste temperament om een betrouwbare waakhond te maken? Ja, dat doen ze en ze kunnen zeker een betrouwbare waakhond worden tegen een indringer als ze correct worden getraind. Labradors zijn zeker niet de beste waakhondoptie die er is, maar ze zijn loyaal, trainbaar en kunnen smerig worden wanneer dat nodig is.

Neem contact op met Snowy Pines White Labs voor meer informatie over alles wat u moet weten over het leren van uw nieuwe Labrador hoe u uw gezin veilig kunt houden. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Calm Tempered, AKC Purebred en Certified Genetics. U kunt nu een aanbetaling doen na het invullen van ons Adoptieformulier.

De vriendelijkheid van een lab is een van de winnende eigenschappen. Maar kan het je ook in gevaar brengen? Zullen Labrador retrievers je beschermen? Zullen Labrador retrievers je beschermen? Ja, dat zullen ze tot op zekere hoogte doen, maar ze worden niet beschouwd als waakhonden. Toch is dit ras een van de beste gezinshonden die je kunt krijgen. Ze zullen niet voor niets het nummer één ras in Amerika zijn.

Erken voorlopig gewoon dat de Labradors graven, zich niet vastklampen aan een dader en hem rondslepen totdat de politie arriveert. De resultaten waren niet mooi als u een van degenen bent die voor bescherming op uw Labrador rekenen. Labradors hebben zwakke beschermende en territoriale instincten en zijn meestal vriendelijk tegenover vreemden en zullen ze niet zonder uitgelokt aanvallen. Labradors worden eerder gebruikt bij detectiewerkzaamheden, zoals brandstichtingshonden, explosieven honden of drugssnuivende honden.

Labradors hebben een beschermend instinct ten opzichte van hun familie en het kan worden gebruikt om de aanwezigheid van indringers te waarschuwen met hun blaffen. Als gevolg hiervan, als een andere hond of dier de eigenaar agressief benadert, is de kans groter dat elke hond, inclusief een labrador retriever, u hindert en verdedigt. Labradors zullen u en uw gezin constant willen verdedigen, maar het zijn geen gewelddadige wezens die zijn ontworpen om een waargenomen dreiging aan te vallen. Ja, dat is waarschijnlijker; Wanneer zich een incident met dieren voordoet, is de kans groter dat het beschermende instinct van labrador retrievers naar voren komt.

Hoewel Labradors een bijtkracht hebben van ongeveer 230 PSI, wat in de top 20 staat voor alle hondenrassen, gebruiken ze het niet vaak. Omdat Labradors die gemiddelde factor missen, denk ik niet dat ze een goede „traditionele waakhond” zijn. Ja, labradors kunnen het huis beschermen; laboratoria raken gehecht aan hun bezittingen en territorium, wat betekent dat als er een aanval plaatsvindt of uw hond het gevoel van gevaar voelt, hij klaar zal zijn om leiding te geven ter verdediging van zijn bezittingen. Als u al op jonge leeftijd begint met het onderwijzen van uw Labrador Retriever, zult u snel resultaten opmerken, omdat deze over het algemeen flexibeler en trainbaarder zijn.

.