Wat is labrador retriever mix?

Lab Mixes zijn hybride honden die zijn gemaakt door een labrador retriever te fokken naar een ander hondenras. Het Lab is gefokt met kleine honden, grote honden, honden met gekrulde vachten, hoedende rassen en alles daartussenin.

Wat is labrador retriever mix?

Lab Mixes zijn hybride honden die zijn gemaakt door een labrador retriever te fokken naar een ander hondenras. Het Lab is gefokt met kleine honden, grote honden, honden met gekrulde vachten, hoedende rassen en alles daartussenin. De Labloodhound is een kruising tussen een Labrador Retriever en een Bloodhound. Dit zijn grote honden, die tot 27 centimeter lang zijn en tussen de 70 en 100 pond wegen.

De Labloodhound is zachtaardig en vriendelijk en houdt meestal van iedereen, hoewel ze last kunnen hebben van verlatingsangst als ze lange tijd alleen worden gelaten. Het Boston Lab is een van de beste laboratoriummixen voor alle soorten gezinnen. De hybride combineert de labrador Retriever en de Boston Terrier, waardoor een hond ontstaat met de perfecte balans in zowel temperament als persoonlijkheid. Labernese is de naam die wordt gegeven aan een kruising tussen een Labrador Retriever en een Berner Sennenhond.

Berner Sennenhonden zijn over het algemeen redelijk kalm en afstandelijk als volwassenen, en vereisen veel toewijding aan socialisatie als ze jong zijn vanwege mogelijke nervositeit rond vreemden en het bewaken van neigingen. Vanwege hun grootte worden ze niet echt aanbevolen voor huizen met jonge kinderen of kwetsbare volwassenen. Doorzoek onze database met meer dan 8162 berichten met actuele informatie van onze experts en dierenartsen. Terwijl de Labrador Retriever een happy-go-lucky, vriendelijk personage is, kan de Chow Chow afstandelijker en gereserveerder zijn, vooral met vreemden, en kan het een eenpersoonshond zijn die het meest geschikt is voor een stel of eenling zonder kinderen in het gezin.

Ze kunnen echter ook iets moeilijker zijn om deel te nemen aan het trainingsproces en in sommige gevallen zelfs meer gedreven zijn dan een Labrador. De Labrahua is waarschijnlijk de meest extreme Labrador Retriever-mix die je waarschijnlijk tegenkomt. Beide hebben vergelijkbare eigenschappen in zowel uiterlijk als temperament, dus je kunt in de meeste gevallen een kleinere Labrador verwachten. De Greyador combineert twee zeer atletische en behendige hondenrassen, dat wil zeggen de Greyhound en de Labrador Retriever.

Een Goldador moet dezelfde dubbele vacht hebben als een Labrador Retriever, met een korte, dikke, rechte toplaag en een zachte, dichte ondervacht (sommige hebben een lichte golf langs de achterkant). Hun grootte maakt dit vrijwel de enige manier waarop deze mix kan gebeuren, tenzij je een ondermaatse Labrador van moeders kant en een oversized chihuahua van vaders kant hebt. Hoewel de Weimaraners uitstekend zijn in het volgen en jagen op wild, haalt het Lab voornamelijk schietwild op. Je kunt dus een aanhankelijke, zachtaardige en vriendelijke hond verwachten - vergelijkbaar met die van de Labrador-ouder.

Als ze een grotere Labrador hebben als de andere ouder, is het niet ongebruikelijk om te zien dat deze mix bijna 120 pond of meer komt. De Labrador-site neemt deel aan het Amazon EU Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. De Labrador-ouder moet een duidelijke oogtest ondergaan van minder dan een jaar oud, PRA duidelijke en goede heup- en elleboogscores. De Labradane, of de Great Dane Labrador-mix, kan er bij de eerste indruk uitzien als een extra grote Labrador.

Hieronder vindt u informatie over de meest populaire Labrador-mixrassen, met tips en advies voor diegenen die er een willen kopen. Veel voorkomend bij de meeste rassen tijdens de puppytijd en bij Retriever-rassen op alle leeftijden, betekent mondigheid een neiging om te knijpen, te kauwen en te spelen (een zachte, vrij pijnloze beet die de huid niet doorprikt). Golden Retrievers zijn over het algemeen gezonde honden, hoewel er net als Labs enkele zorgpunten zijn waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u zich ertoe verbindt uw puppy naar huis te brengen.