Zijn labrador retrievers goede honden?

Over het algemeen zijn Labrador-retrievers uitstekende gezinshonden, zolang u maar rekening houdt met hun behoefte aan lichaamsbeweging en training. Dit zijn honden die zijn gefokt om hard te werken en te werken en ze houden ervan om werk te doen, vooral ophalen.

Zijn labrador retrievers goede honden?

Over het algemeen zijn Labrador-retrievers uitstekende gezinshonden, zolang u maar rekening houdt met hun behoefte aan lichaamsbeweging en training. Dit zijn honden die zijn gefokt om hard te werken en te werken en ze houden ervan om werk te doen, vooral ophalen. Labrador Retrievers, een van de beste honden voor kinderen van alle leeftijden, zijn vriendelijk, goedaardig en nemen de meeste dingen op gang. Labs zijn een zeer zachtaardig, geduldig ras en kunnen met de juiste socialisatie en training beroemd opschieten met kinderen.

Actief en intelligent, labradors hebben minstens 2 uur lichaamsbeweging per dag nodig. Het Gundog-erfgoed van Labradors betekent dat het ras instinctief energiek is en altijd klaar om te gaan. Dit actieve ras kan het echter overdrijven als je niet voorzichtig bent en ze vatbaar zijn voor gewrichtsproblemen. Zwemmen kan een geweldige vorm van lichaamsbeweging met lage impact zijn en is iets dat van nature komt voor Labradors.

Labradors worden over het algemeen niet als agressief beschouwd en hebben een beroemde zachtaardige, aanhankelijke aard. Labradors zijn zelfs een populaire keuze voor een familiehuisdier, vanwege hun vriendelijke en speelse geest. Het ras kan goed overweg met zowel mensen als andere dieren en ze staan altijd klaar om nieuwe vrienden te maken. De labrador retriever houdt niet alleen van kinderen, ze genieten van de commotie die ze met zich meebrengen.

Ze gaan graag naar het verjaardagsfeestje van een kind en dragen zelfs graag een feestmuts. Zoals alle honden moeten ze echter worden getraind in hoe ze zich moeten gedragen rond kinderen - en kinderen moeten leren hoe ze zich moeten gedragen rond de hond. Labradors zijn uitstekende honden voor nieuwe eigenaren omdat ze vriendelijk, goedaardig, gemakkelijk te trainen en goed zijn met kinderen en andere huisdieren. Ze zijn ook intelligent, loyaal, toegewijd, socialiseren goed en zijn leuk om in de buurt te zijn.

Ze hebben echter veel beweging nodig en werpen veel af. Moderne Labs zijn in het begin van de 19e eeuw door vissers naar Engeland gebracht en verder verfijnd, en zijn nog steeds net zo goedgehumeurd en hardwerkend als hun voorgangers. U moet beginnen met socialisatie en training wanneer u uw puppy naar huis brengt, meestal rond de 8 weken. Je kunt wat Labrador-puppytrainingsinzichten volgen uit mijn beginnershandleiding, Hoe 8 weken oude Labrador Puppy te trainen.

Natuurlijk zullen veel honden langer leven dan dit, vooral als je ze heel goed hebt verzorgd. Deze studie toonde aan dat 89,7% van een cohort van 39 Labradors die vetvrije massa en verminderde accumulatie van lichaamsvet behielden, leefde om de typische levensduur te ontmoeten of te overschrijden. Een Labrador met kinderen thuis zou geen probleem moeten zijn, maar je moet altijd rekening houden met hun interacties. In het bijzonder zien Labrador Retrievers die voornamelijk worden gebruikt voor jacht en veldproeven er heel anders uit dan Labs die je ziet op hondenshows die conformatie benadrukken.

John's hond, na de hoofdstad Newfoundland, werden ze gefokt om de lokale vissers te helpen - netten vervoeren, touwen halen en vissen ophalen die aan de netten waren ontsnapt - en om een gezinshond te zijn. Omdat ze zo sociaal en vriendelijk zijn, gedijen Labradors op aandacht en liefde om in het hart van hun familie te zijn. Er is niets dat u kunt doen om te voorkomen dat uw hond afstoot, maar regelmatig poetsen helpt om losse vacht te verwijderen en de vacht van uw Labrador in topconditie te houden. Oorspronkelijk gefokt om een soort hondenbaan uit te voeren, zoals het ophalen van wild voor jagers of het hoeden van vee, hebben ze het uithoudingsvermogen om een volledige werkdag in te voeren.

U zult blij zijn te weten dat de Labrador als zeer intelligent wordt beschouwd en dus gemakkelijk te trainen is. Douane- en grensbeschermingsinstanties gebruiken vaak Labrador retrievers om smokkelwaar op te sporen, vooral plantaardige en dierlijke producten die, indien geïmporteerd in het land, schade kunnen toebrengen aan het inheemse ecosysteem en de economie. Om te begrijpen of een Labrador retriever een goede eerste hond voor u zou zijn, onderzoeken we de kenmerken en persoonlijkheid, goed en slecht, van de Labrador. In vergelijking met Labs en Goldens heeft de Flat-Coated Retriever meer beweging en interessante activiteiten nodig om ze bezig te houden.

Zoals alle retrievers is het lab mondig, en ze zijn het gelukkigst als ze iets, wat dan ook, in hun mond hebben. De St John's Water Dog (ook bekend als de Lesser Newfoundland) werd geëxporteerd naar Engeland en vervolgens gefokt met Britse jachthonden om de Labrador te creëren. .