Waar een labrador retriever te adopteren?

Redding en adoptie van Labrador met minder stress. Kosteloos een labrador herplaatsen.

Waar een labrador retriever te adopteren?

Redding en adoptie van Labrador met minder stress. Kosteloos een labrador herplaatsen. Adopteer een Lab rechtstreeks van de eigenaar, die ze het beste kent. Labs4Rescue is een vrijwilliger, 501 (c) (non-profitorganisatie die zich toelegt op het bieden van een nieuw leven voor geredde of ontheemde Labrador Retrievers en Labrador Mixes.

Niet alleen kwam het ras niet uit Labrador, maar het heette oorspronkelijk ook niet de Labrador Retriever. Chicagoland Lab Rescue is een non-profitorganisatie die zich toelegt op het redden, bevorderen en herplaatsen van ongewenste Labrador-retrievers. De populariteit van dit ras is gestaag gegroeid totdat de labrador retriever in 1991 het populairste ras in Amerika werd en dat nog steeds zo is. De voorouders van Labrador Retriever waren uitstekende zwemmers tijdens hun dagen vissers in Canada, en dit zwemvermogen heeft zich vertaald naar de Retrievers van vandaag.

John's Water Dogs werkte samen met visser in het Britse gecontroleerde Canada en werd een favoriet van zowel arbeiders als edelen zoals de 6e hertog van Buccleuch, die in de jaren dertig probeerde het oorspronkelijke ras te behouden. De vriendelijke geest, betrouwbaarheid en charme van de Labrador is thuis in een bruisende stad als Chicago. Deze pup heeft een natuurlijke liefde voor water, dus ga naar Belmont Harbor Dog Beach, waar je Labrador weer in contact kan komen met hun wortels, en zwemmen en spelen langs het strand met andere honden.